Aut. kloakmester

Skal du have et nyt kloaksystem, eller måske have repareret det gamle? Hos Mde entreprise ApS udføres kloakarbejde af en autoriseret kloakmester. Vi er beliggende i Ballerup, men kører i hele Storkøbenhavn. Vi udfører både kloakering af sommerhusområder, på ejendomme og meget andet. Fejl på kloakinstallationer kan medføre omfattende skader, hvorfor lovgivningen kræver, at det udføre af en kloakmester.

Vi er en autoriseret kloakmester med mange års erfaring, og derfor kan du være sikker på, at vi kan levere et stykke professionelt arbejde med et stærkt og holdbart resultat, uanset om der er tale om kloakering eller noget helt andet kloakarbejde.

Hvad koster kloakering?

Pris på kloakering varierer, alt efter hvor omfattende et projekt, der er tale om. Men vi kan love dig for, at vores kloakmester altid finder frem til den bedst mulige pris, der passer dig og dine behov.

Grunder vores store erfaring og knowhow inden for området bidrager vi også gerne med bistand og rådgivning i forbindelse med planlægningen af et projekt.

Og det er uanset hvor lille eller stort, det måtte være. Vi har som kloakmester været involveret i adskillige projekter gennem tiden, hvorfor vi kan vejlede dig til den optimale løsning, hvor eventuelle faldgruber er luget ud.

Kontakt os og hør mere om hvad vores kloakmester kan tilbyde

Hvis du har brug for mere information om vores priser eller hvad vores kloakmester tilbyder inden for kloakering og andet kloakservice, skal du ikke tøve med at kontakte os til en uforpligtende snak.